Geçtiğimiz günlerde akciğerinde kitle tespit edildiğini açıklayan Armağan Çağlayan, lenflerinden alınan parçanın biyopsi sonucunu paylaştı. "Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş" diyen Çağlayan, "Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek" ifadelerine yer verdi.

Akciğerinde kitle tespit edildiğini duyurmuştu: Armağan Çağlayan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama
Fotoğraf: AA

Geçtiğimiz günlerde akciğerin kitle tespit edildiğini ve tetkikler sonucunda kanser ihtimali üzerinde durulduğunu duyuran televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumuna ilişkin yeni gelişmeyi duyurdu.

Lenflerinden alınan parçanın biyopside incelendiğini söyleyen Çağlayan, lenflerinin temiz çıktığını duyurdu. Çarşamba günü başka bir operasyon ile akciğerinden kitle alınacağını duyuran Çağlayan, nasıl bir tedavi uygulanacağına karar verileceğini belirtti.

Çağlayan’ın açıklaması şöyle:

"Selamlar… Perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere. Herkese her şey için çok teşekkürler… Sevgiler."

Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde, akciğerinde bir kitle tespit edildiğini, kanser ihtimali üzerinde durulduğunu açıklamıştı. Çağlayan daha sonra kansere yakalandığını açıklamıştı.