Yeni Akit kendine pay çıkararak medyaya yön verdiğini ima etti.

Akit olmayan bilinciyle haber yapmaya çalıştı

AKP'ye yakınlığıyla bilinen gerici Yeni Akit, "Akit AKP’nin bilinçaltıydı, Gezi’den sonra hepsi Akitleşti" başlığıyla yayınladığımız röportajı 'iltifat' olarak algıladı. Akit ayrıca kendine pay çıkararak medyaya yön verdiğini ima etti.

Gazetemizi 'gerici, faşist' sözleriyle itham etmeye çalışan Akit, muhabirimiz Can Uğur'a 'faşist', yazarımız Ümit Alan'a ise 'yeni yetme, sol kırması' ifadeleriyle hakaret etti.

Haberinde, "Halk nezdinde hiçbir karşılığı bulunmayan faşist gazetenin haberlerini, cevap verilebilecek seviyede görmesek de; yaptıkları itirafa değinmekte fayda var" diyen AKP'li gazete, geldikleri çizginin övünç ve gurur kaynağı olduğunu öne sürdü.

"Ne yani; AK Parti'nin değil de CHP'nin ya da ÖDP'nin mi bilinçaltını temsil edecektik?!?" ifadeleriyle AKP hükümetinin sesi olduğunu bir kez daha belirten gerici Akit, AKP medyasının 'millet'in gözünde değer kazandığını iddia etti.

Gazetemize karşı 'rezil, faşist' gibi yalan ifadeler kullanan Akit, 'Medya Akit çizgisine gelmişse şükürler olsun' diyerek heyecanını saklayamadı.

Haberi, sosyal medyada "Bu da Birgün'e kapak olsun" ifadeleriyle paylaşan yobaz Akit, 'Bugüne ve geleceğe ayak uydurmanızın vakti geldi artık' diyerek manidar bir şekilde gericiliğini kabul etmiş oldu.

akit-olmayan-bilinciyle-haber-yapmaya-calisti-47078-1.