AKP, 14 Mayıs seçimlerindeki milletvekili adayları için bugün Ankara'da tanıtım toplantısı yapacak. Seçimlerde kullanılacak slogan, logo, afiş ve broşürlerin de belirlendiği belirtildi. AKP, "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" sloganlarını kullanacak.

Kaynak: AA
AKP adaylarını tanıtacak: Seçim sloganı belli oldu


AKP'de seçim beyannamesi ve milletvekili aday tanıtım toplantısı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün Ankara Spor Salonu'nda yapılacak.

Seçimlerde milletvekili adaylarının kullanabileceği logo, afiş, broşür ve diğer tasarımlar da belirlendi. "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" sloganlarıyla meydanlarda olacak AKP'nin seçim beyannamesinde ise ekonomi, deprem bölgesinde yapılan çalışmalar, olacak.

Aday broşürlerinin ön yüzünde Erdoğan'ın, "Kalbimizden inancı, yüreğimizden cesareti, bileğimizden gücü, sırtımızdan teri hiç eksik etmeden durmaksızın çalışacağız. Bu memleket için doğru işler yapacağız, doğru olacağız" sözü ile fotoğrafı yer alacak. Diğer bölümlerde ise şehir ismi ve adayın fotoğrafıyla ismi bulunacak.

Broşürde ayrıca 'Türkiye Yüzyılı'nı anlatan bir metne de yer verilecek.