AKP'de ikinci Fuat Avni endişesi: Herkes bu hesabın sahibini arıyor!

AKP'de 7 Haziran'da seçime girecek isimlerin belirlenmesi konusunda soan gelinirken, partide ikinci bir 'Fuat Avni' endişesi yaşandığı iddia edildi. Aday listelerine sızma girişimlerini engellemek için üst düzey önlemler alınırken, sosyal medyada partideki aday adaylarıyla ilgili kulis bilgileri paylaşana 'Başkentçi' rumuzlu Twitter hesabının kimin olduğuna yönelik inceleme başlatıldı.

AKP'de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen milletvekili adaylarının tespitine ilişkin Üst Kurul Toplantıları birkaç gündür devam ediyor. Güvenlik önlemleri had safhaya çıkarılırken; Yeni Akit Gazetesi'nin haberine göre, komisyonun çalışmalarını yürüttüğü 9’uncu kat, adeta 'kozmik oda'ya dönüştürüldü. Genel Merkez’de, haftalık rutin olarak yapılan böcek araması, üst komisyon öncesinde tüm binayı kapsayacak şekilde gerçekleştirildiı.

Dinlemenin yanı sıra, sosyal medyadan yapılacak kulis yorumları için de geniş tedbirler alındı. Bu anlamda, partideki aday adaylarıyla ilgili en fazla bilgi paylaşımının yapıldığı Twitter hesabı olan “Başkentçi”nin kim olduğuna yönelik partide bir inceleme yapıldığı belirtildi.