AKP'den istifa eden başkan: Yanılmışız rabbim affetsin

AKP’den istifa ederken “Allah bir daha 1994’de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin” diye konuşan Emin Özden, “Hiç İstanbul’a gitmemiştim, Tayyip beyi de görmemiştim ama davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Oğluma sadece Mevlüt diyorum” dedi.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, AKP'den istifa ederken ‘yanılmışız rabbim affetsin' diyen ve oğluna ‘Tayyip' ismini verdiği için pişman olduğunu açıklayan Emin Özden, Milli Görüş partilerde aktif siyaset yaptığını, uzun yıllar da AKP'de görev aldığını belirtti. Özden, “Aldatılmışlık sendromu ile intihar mı edelim? Bu memleketi karşılıksız seven asil milletimizi aldatanlar utansın” dedi.

Antalya Alanya'da iki dönem AKP'de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden'in istifa açıklamasında yer alan “Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin” sözleri büyük yankı uyandırdı. Oğluna babasının ismi Mevlüt ve Tayyip Erdoğan'ın ismini birleştirerek ‘Mevlüt Tayyip' ismini verdiğini söyleyen Özden, “Şimdi sadece Mevlüt diyorum, Tayyip’i kullanmıyorum” ifadelerini kullandı.