AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile TBMM Başkanvekili Celal Adan arasında ek süre tartışması çıktı. Adan, Akbaşoğlu’na “Bakanlarımız çok güzel ifade ettiler kendilerini” dedi. Adan, “Benim insicamımı niye bozuyorsunuz?” diyen Akbaşoğlu’na; “Bağırma, ifade ederken sakin ol” karşılığını verdi.

AKP'li Akbaşoğlu ile TBMM Başkanvekili Adan arasında tartışma

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile TBMM Başkanvekili Celal Adan arasında ek süre tartışması çıktı.

Akbaşoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin sunumlarının ardından konuşma yaptı, eleştirilere yanıt verdi.

Akbaşoğlu’nun süresi bitince, TBMM Başkanvekili Celal Adan; “Sayın Akbaşoğlu buyurun. Bakanlarımız çok güzel ifade ettiler kendilerini, buyurun” dedi.

Akbaşoğlu, Adan’a; “Bütün gruplara eşit muamele yapmıyor musunuz? Bir ikaza gerek yok. Benim insicamımı niye bozuyorsunuz?” diye sordu.

Bunun üzerine Adan, Akbaşoğlu’na; “Ya bir dakika ya. Bir dakika. Ne söylediğiniz anladım ben. Bağırmadan, sakin ol. İfade ederken sakin ol. Heyecanlanma. Bakanların kendilerini ifade ettiklerini söyledim. Sen niye alınganlık gösteriyorsun. Buyurun. Bana cevap verme. Vakit kaybediyorsun” dedi ve Akbaşoğlu’na ek süre verdi.

(ANKA)