AKP'li Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sana söz" sloganını diline dolayarak, "Aday, 'Sana söz' diyor. Biz de diyoruz ki 'Söz uçar eser kalır.' Hızlı trene, Osmangazi'ye, Yavuz Sultan Selim'e, Çanakkale Köprüsü'ne, dünyanın en büyük havalimanına bak, eserlere bak eserlere" dedi.

Kaynak: AA
AKP'li Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun 'Sana söz' sloganını diline doladı: Biz de diyoruz ki 'Söz uçar eser kalır'

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bilecik Atatürk Spor Salonu'nda 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuştu.

Muhalefeti hedef alan açıklamalarına burada da devam eden Yıldırım, "Kendileri kaşındı kusura bakmasınlar, kaşındılar. Biz her şeyi sakin bir şekilde bugüne kadar yaptığımız gibi yapmayı arzu ederdik ama değil mi ki Kemal Bey'in adaylığı açıklandı. Dağdan, Avrupa'dan, Amerika'dan terör örgütleri, onların arkasındakiler avaz avaz bağırmaya başladılar" dedi.

Gençlere de seslenen Yıldırım, şunları söyledi: "Gençler, hanımefendiler 14 Mayıs'ta onları biraz daha rahatsız etmeye hazır mısınız? Heveslerini kursaklarında bırakmaya var mısınız? O halde rekor istiyorum. Rekor istiyorum. Cumhurbaşkanlığında rekor istiyorum. Milletvekilliğinde rekor istiyorum. Buna hakkım var. Bu bölgelerde büyük hizmetimiz var."

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sana söz' sloganını diline dolayan Yıldırım, "Aday, 'Sana söz' diyor. Biz de diyoruz ki 'Söz uçar eser kalır.' Hızlı trene, Osmangazi'ye, Yavuz Sultan Selim'e, Çanakkale Köprüsü'ne, dünyanın en büyük havalimanına bak, eserlere bak eserlere" ifadelerini kullandı.