AKP’li Burhan Kuzu, Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına basılan sahte bildiriyi sosyal medya hesabından paylaştı, sosyal medya kullanıcıları dalga geçti. Kuzu daha sonra attığı tweti sildi. AKP’li Burhan Kuzu, HDP adına basılan “Bu bir halk ayaklanmasıdır” başlıklı sahte bildiriyi sosyal medya hesabında paylaştı. Bildirinin sahte olduğundan haberi olmayan Kuzu paylaşımında, “HDP’nin dağıttığı bildiride kimlerle ortak […]

AKP’li Burhan Kuzu sahte bildiri paylaştı, sosyal medya dalga geçti

AKP’li Burhan Kuzu, Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına basılan sahte bildiriyi sosyal medya hesabından paylaştı, sosyal medya kullanıcıları dalga geçti. Kuzu daha sonra attığı tweti sildi.

AKP’li Burhan Kuzu, HDP adına basılan “Bu bir halk ayaklanmasıdır” başlıklı sahte bildiriyi sosyal medya hesabında paylaştı. Bildirinin sahte olduğundan haberi olmayan Kuzu paylaşımında, “HDP’nin dağıttığı bildiride kimlerle ortak oldukları çok açık. Buna itirazınız varsa açıklayın” dedi.

Daha sonra attığı tweti silen Kuzu, “sırf” kendi adalet duyguma saygı” nedeniyle paylaşımı sildiğini belirtti.

Kuzu’nun paylaşımına sosyal medya kullanıcıları yanıt vererek dalga geçti. Kuzu’ya yanıt veren sosyal medya kullanıcılarının mesajlarından bazılar şöyle: