AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında Perşembe günü Meclis'te yaşanan tartışmayla ilgili yeni açıklamalar yaptı....

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP"li Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında Perşembe günü Meclis"te yaşanan tartışmayla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu"nun açıkladığı belgeleri daha sonra incelemesi sonucu belgelerde bazı eksik ve yanlışlar gördüğünü söyleyen Fırat, gündemi yeniden alevlendirecek çok ilginç ve yeni iddialarla Kılıçdaroğlu"nu suçladı. Fırat, özetle şunları söyledi:

Size dünyada emsali görülmemiş bir üçkağıtçılıktan bahsetmek istiyorum. Küçükken Sülün Osman diye bir dolandırıcı vardı. Ben ismini önünde bir partinin grup başkan vekili sıfatı olan bir insanın yüzlerce kamera önünde elinde belgeyi sallaması üzerine  o belgeyi doğru sanmıştım. Belgenin fotokopisini çektim, ama inanın okumadım. Ertesi gün büromu topalarken bu belge elime geçti. Kılıçdaroğlu o belgeyle "Fırat, Menas"ın kırmızı hattan çıkarılmasını istemiştir" diyordu. Bu belgenin tarihi 12.18.2007. Belgede  soruşturmaya gerek olmadığına yer verilmektedir. Bu belgenin neresinde kırmızı hattan çıkarılmasını istediğim yazmaktadır?

Bir şeye daha dikkatinizi çekmek istiyorum. Uyuşturucu tırı, Kılıçdaroğlu"nun gösterdiği kırmızı hat belgesinden 7 ay sonra yakalanmıştır. Kılıçdaroğlu herkesi aldatmıştır. Bunu yapabilmek için ya sahtekar olmak lazım, ya da karşınızdaki herkesi aptal olarak görmeniz lazım.