AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, toplu konut yapılan alanda hakkının yendiğini öne süren bir yurttaşı "Densizlik yapma, akıllı ol" diyerek azarladı.

AKP'li il başkanı yurttaşı azarladı: Densizlik yapma, akıllı ol

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya'nın Karatay ilçesinde yapımına başlayan Aksapark Konut Yapı Kooperatifi'nin temel atma törenine katıldı.

Burada toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini ileri süren bir yurttaşla tartışan Angı, "Densizlik yapma, hadsizlik yapma, akıllı ol" dedi.

AKP'li Angı ile yurttaş arasındaki tartışma bir başka yurttaşın çektiği görüntülere yansıdı.

Toplu konutun yapıldığı alanda hakkının yendiğini ileri süren yurttaş, Angı'ya derdini anlatmaya çalıştı. Angı, yurttaşa "Sen bu kafayla gittiğin sürece hiç kusura bakma, hep sen haklısın, herkes suçlu" dedi. Yurttaş da Angı'nın sözleri üzerine, "Sana baki değil bu makamlar, benimle öyle konuşmaya hakkın yok senin" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Angı’nın yurttaşa, "Densizlik, hadsizlik yapma, akıllı ol" dediği duyuldu.

Tartışma yatıştırılmak istenirken yurttaşın “Benim nerem yanlış” demesi üzerine Angı, “Her tarafın yanlış ya, bir doğrun yok” diye karşılık verdi. Yurttaş ise Angı'ya, "Sen doğru olduğun için şimdi bu makamında bir dur bakalım" dedi. Yurttaş, daha sonra çevredekiler tarafından Angı’nın yanından uzaklaştırıldı.