AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 altın madalya kazanan sporculardan sadece Busenaz Sürmeneli için tebrik paylaşımı yapması Twitter kullanıcıları tarafından tepkiye neden oldu. Ünal, topu sosyal medya ekibine atarak, diğer sporcuları da kutladığı başka bir paylaşım yaptı.

AKP'li Mahir Ünal'dan tepki çeken paylaşım: Topu sosyal medya ekibine attı

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 altın madalya kazanan sporculardan sadece Busenaz Sürmeneli için tebrik mesajı paylaştı.

AKP'li Ünal'ın diğer isimlere yer vermemesi Twitter kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Ünal, tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

Tepkilerin ardından açıklama yapan Ünal, topu sosyal medya ekibine atarak, "Sosyal medya ekibimiz bugün şampiyonlarımızı tek tek tebrik edip finalde topluca bir paylaşım yapmayı planlanmış. (İyi bir planlama olmadığı uygulamalı görülmüştür). Herhangi bir sporcumuzu bir diğerinden ayırmamız düşünülemez her çaba kutsal, her mücadele biriciktir" diye yazdı.

AKP’li Ünal bir sonraki paylaşımında da, altın ve bronz madalya alan sporcuların isimlerini yazarak, "Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Kadınlar Boks şampiyonasında bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum" ifadelerine yer verdi.