Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi'nde, AKP grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki yaşanan gerginlik sonrası, AKP Meclis Üyesi Hacer Çınar, Özcan’a su şişeleri fırlatarak üzerine yürüdü.

AKP'li Meclis Üyesi, Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağanüstü toplantısında Adıyaman'daki depremzede vatandaşlar için yapılacak yardım çalışmaları gündemiyle toplandı. Toplantı sırasında AKP grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında gerginlik yaşandı.

Toplantıda yardımlarda kullanılmak üzere 99 milyon liralık kredi başvurusu yapılabilmesi için Başkan Özcan’a yetki verilmesi de görüşüldü. AKP grubunun söz konusu krediye karşı çıkması üzerine Meclis'te tansiyon yükseldi.

SU ŞİŞELERİ FIRLATTI

Salonda AKP Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve Özcan arasında atışma başladı. İkili arasında sözlü tansiyonun yükselmesiyle Başkan Özcan, oylamayı başlattı. Oylama sırasında AKP Meclis Üyesi Hacer Çınar, önünde bulunan su şişesini Özcan’a fırlattı. Çınar'ın Özcan'a, "ahlaksız" ve "pislik adam" dediği duyuldu.

Çınar’ın saldırısı sonrası salona zabıta ekipleri geldi. Çınar, salondan çıkmaya hazırlanırken, yeniden Özcan’a saldırıda bulundu.