AKP Milletvekili Mücahit Birinci'nin Louis Vuitton marka atkısının fiyatının 330 pound (4,983 TL) olması sosyal medyada gündem oldu. Birinci, "Siyasetçiyi atkı üzerinden vurmak... Çok naif..." diyerek kendisini savundu.

AKP'li Mücahit Birinci'nin atkısının fiyatı gündem oldu

AKP Milletvekili Mücahit Birinci'nin Louis Vuitton marka atkısının fiyatının 330 pound (4,983 TL) olması sosyal medyada tepki çekti.

Tepkiler üzerine Mücahit Birinci, kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Birinci, "Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki... Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, "Bizimkiler" dizisindeki kapıcılarız" ifadeleriyle kendisini savundu.

Birinci'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün. Başka işiniz mi yok yahu, Tiktok videoları, İnstagram paylaşımları... Fondaş bir kısım sözde gazeteci de bunlara uymuş. Neredeyse atkı sempozyumu düzenleyecekler. Yahu bırakın magazini, bir iki kitap okuyun, tarih okuyun, kendinize fayda...

Siyasetçiyi atkı üzerinden vurmak... Çok naif...

Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki... Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, "Bizimkiler" dizisindeki kapıcılarız."