42 bin lira elektrik faturası gelen Urfa’nın AKP’li restoran sahibi Faruk Akbaş, Erdoğan’a seslenerek, “Bunun hiçbir izahı olamaz Başkanım, bilesin hayat yaşanmaz hale geldi” dedi.

AKP’li restoran sahibi elektrik faturasına isyan etti, Erdoğan’a seslendi

Şanlıurfa’da AKP’ye yakınlığıyla tanınan restoran sahibi Faruk Akbaş, işyerine gelen 42 bin liralık elektrik faturasına isyan etti. Akbaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, hayatın yaşanmaz hale geldiğini belirtti.

Aynı zamanda Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Onursal Başkanı da olan Faruk Akbaş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Geçen ay 18.000 gelen elektrik faturamız, hamdolsun 42000 TL gelmiş. Haa özür dilerim, küsuratı da var, 42.033 TL. Sitem etme diyorlar, elinde yaptın boynunla çek. Bunun hiçbir izahı olamaz Sn. @RTErdoğan başkanım. Bilesin hayat yaşanmaz hale geldi.”

Bu paylaşım AKP’li olduğunu belirten ve yıllarca bu partiye oy verdiğini söyleyen pek çok kişi tarafından da destek gördü.

Akbaş, bu paylaşımına gelen kimi tepkilere ise “Yahu nasıl bir toplum olduk. İşletmeme gelen yüksek elektrik faturasına itiraz ettiğim için her kesimden hakaretlerin bini bir para. Evet ben Ak Partiye tamı tamına yirmi yıldır destek veriyor, vermeye de devam ediyorum Bu benim tercihimdir. Ama, yanlışları söylemek de hakkımdır” ifadeleriyle yanıt verdi.