Bayrampaşa Belediye meclisi toplantısında CHP’li meclis üyeleri tarafından verilen “Belediye meclis canlı yayınlasın” teklifi AKP’li meclis üyeleri tarafından reddedildi.

AKP’li üyeler, ‘belediye meclisi canlı yayınlansın’ teklifini reddetti

HABER MERKEZİ

AKP’li Bayrampaşa Belediyesi’nin AKP’li meclis üyeleri, “Belediye meclisi toplantıları canlı yayınlasın” teklifini reddetti.

Bayrampaşa Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta yapılan Eylül ayı toplantısında, belediye meclisi toplantısı canlı yayınlansın teklifi ikinci kez reddedildi. CHP Meclis Grubu tarafından verilen “meclis toplantıları canlı yayınlansın” teklifine İYİ Partili meclis üyeleri ile bağımsız meclis üyeleri de destek verdi. Ancak canlı yayın teklifi, AKP’li meclis üyelerinin oyuyla reddedildi.

“DOĞRULARI SÖYLEDİK”

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nda da Bayrampaşa Belediye Meclisi’nin Eylül toplantısına ilişkin bir basın açıklaması yaptı. CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve Meclis Başkan Vekili Atilla Özen tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“CHP Bayrampaşa Belediye Meclis Grubu olarak her zaman halkımızın yararına olabilecek gündemlere evet demekle birlikte, yanlış uygulamaları eleştirdik, doğruları ve olması gerekenleri söyledik. Bu kapsamda Meclis toplantılarının canlı yayınlanması teklifimiz reddedildi. Bayrampaşa Belediyesi’nin Eylül ayında gerçekleştirilen toplantısında, CHP Meclis Grubumuzun Belediye Meclis çalışmalarının Bayrampaşa halkına etkin olarak duyurulması için toplantıların Belediye tarafından canlı yayınlanması teklifi, AK Parti’nin oylarıyla reddedildi.”