AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, bir habere dair görüşüne başvurmak üzere kendisini arayan muhabirimiz İsmail Arı’yı “Seni perişan ederim” diyerek tehdit etti. BirGün olarak muhabirimize yönelik tehdidi kınıyoruz.

AKP’li vekil Ahmet Akay’dan BirGün muhabirine tehdit: ‘Seni perişan ederim’

HABER MERKEZİ

Gazetemiz muhabiri İsmail Arı, bir haberle ilgili görüşüne başvurmak için aradığı AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay tarafından tehdit edildi. Akay, muhabirimiz Arı’ya “Seni perişan ederim” dedi.

BirGün muhabiri İsmail Arı, yeğeni ve aynı zamanda avukatı olan Şerafettin Akay’ın, satışı yasak olan uzun namlulu bir silahla ateş ederken kaydedilmiş bir videoya ulaşması üzerine AKP’li vekil Ahmet Akay’ı aradı. Arı, söz konusu videoya dair görüşünü sormak üzere aradığı Akay’dan, “Çok terbiyesiz bir adamsın. Sana ulaşırsam seni perişan ederim, adi adam” karşılığını aldı.

Akay’ın avukatının videosunu kişisel Twitter hesabından paylaşan muhabirimiz İsmail Arı, tehdit edilmesine dair şu ifadeleri kullandı:

“AKP Urfa Milletvekili Ahmet Akay'ın avukatının satışı yasak uzun namlulu silahla videosuna ulaştım. AKP Milletvekili Akay'ı bir açıklamanız var mı? Diye aradım. Akay, ‘Sana ulaşırsam seni perişan ederim’ diye beni açıkça tehdit etti. Milletvekili Akay'a ‘beni tehdit ediyorsunuz’ dememe rağmen sözlerini küfür ve hakaretlerle sürdürdü.”

akp-li-vekil-ahmet-akay-dan-birgun-muhabirine-tehdit-seni-perisan-ederim-979031-1.

BirGün olarak muhabirimize yönelik tehdidi kınıyor ve siyasilerin gazetecilere yönelik düşmanca tutumunun son bulmasını temenni ediyoruz.