AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, eşi Ünsal Ban'a boşanma davası açtı. Ban, eşinin kendisinden maddi ve manevi toplam 70 milyon TL tazminat istediğini söyledi.

AKP'li vekil Zehra Taşkesenlioğlu boşanma davası açtı: 70 milyon lira tazminat istiyor

Sermaye Piyasası Kurulu'nun bir önceki başkanı olan Ali Taşkesenlioğlu'nun kız kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, eşi Ünsal Ban'a boşanma davası açtı.

Ünsal Ban'ın Twitter hesabından duyurduğu boşanma davasında Zehra Taşkesenlioğlu, eşinden 50 milyon maddi, 20 milyon da manevi tazminat talep etti.

Öte yandan Ünsal Ban, yaptığı paylaşımlarda başına bir şey gelirse sorumluların Ali Taşkesenlioğlu ve Zehra Taşkesenlioğlu olduğunu ifade etti.

Prof. Ban, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sevgili dostlar 2019 yılında evlilik yaptığım Zehra Taşkesenlioğlu tamamen yalan ve iftiralarla dolu bir dilekçe ile benden maddi 50 Milyon manevi 20 milyon para istemektedir. Kamuoyuna duyurulur… bundan sonra bende açık olmak zorundayım.. herşeyi yazma hakkım doğmuştur.Tamamen yalan ve iftiralarla dolu olan bir boşanma dilekçesi, haysiyetimi, onurumu çiğnemiştir..Şunun bilinmesini isterim ki bundan sonra açıklayacağım bilgiler, dökümanlarla uğrayacağım ölüm tehditi, zararlardan tamamen Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve zehra taşkesenlioğlu sorumludur Zehra Taşkesenlioğlu evlenince bana 2.500.000$ vermiş. Nasıl vermiş nerede vermiş o kadar parası varmıymış muamma. Şirketimde o kadar para vardı diyor. Bakılacak kayıtlara ..madem o kadar parası varmış göreceğiz. YALAN YALAN YALAN YAZMAYCAKTINIZ" diye yazdı.

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu 28 Nisan 2019’da İstanbul WOW Otel’de yapılan nikah töreni ile dünya evine girmişti. Prof. Dr. Ünsal Ban ile evlenen Zehra Taşkesenlioğlu’nun nikahına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM önceki başkanlarından İsmail Kahraman, eski Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, Erzurum milletvekilleri ve çok sayıda bürokrat katılmıştı.

Editör notu: Yazım hataları Prof. Dr. Ünsal Ban'a aittir...