Dikmen’de sandık başında zorbalığa girişen AKP’liler, çıkardıkları kavgayı ayırmaya çalışan bir polisi yumrukladı.

Kaynak: Haber Merkezi
AKP'liler kavgayı ayırmak isteyen polisi yumrukladı!

Seçmenler, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tur oylaması için sandık başına giderken ülkenin dört bir yanından zorbalık ve usulsüzlük haberleri geliyor. Ankara’nın Dikmen semtindeki bir okulda çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir polis, AKP’liler tarafından yumruklandı.

Ankara Dikmen'de oy verme işlemi devam ederken okulları ziyaret eden AKP Ankara Milletvekili Murat Alparslan'ın sandık görevlilerini baskı altına almaya çalıştığı bildirildi.

AKP'li vekilin ziyaret ettiği Ali Hasan Coşkun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ise Alpaslan ve beraberindeki heyet ile CHP'li müşahitler arasında kavga çıktı.

Kavgayı ayırmak için araya giren bir polis memuru da AKP'lilerin yumruklu saldırısına uğradı.

Yaşananlara dair görüntüleri Twitter hesabından paylaşan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Bu görüntüler bugün Ankara/Çankaya Ali Hasan Coşkun Meslek Lisesi’nden. Eğer Ak Partili isen polisi darp edebilirsin, hakaret edebilirsin. Soylu döneminde bunlar alışılagelmiş manzaralar. Birçok idealist polis müdürü, S. Soylu’nun mesleklerine yaptığı tahribat ve saygınlıklarının kalmadığı gerekçesi ile emeklilik dilekçelerini verecek” diye yazdı.