Boğazda aylık 258 liraya yaklaşık 250 metrekarelik arazi kiraladığı ortaya çıkan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çekerek tacizde bulunduğu iddia edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı

AKP’lilerin, ‘Fahrettin Altun’un evini taciz etti’ dediği CHP’li başkandan açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarını çektiği ve taciz ettiği ileri sürülen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özççağdaş açıklama yaptı. Özçağdaş, AKP’lilerin iddialarını yalanlarken, “Üsküdar'ın hiçbir noktasında kent suçlarına izin vermeyeceğim DOĞRU” dedi.

AKP’ye yakın internet sitelerinde yer alan ve sosyal medyada gündeme gelen iddiaya göre, Özçağdaş beraberinde 2 CHP’li isimle beraber, Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çekmeye çalıştı, korumalar ise müdahale etti. AKP’lilerin iddialarının tek dayanağı ise koruma polislerinin tuttuğu bir tutanak.

Söz konusu iddiların sosyal medyada gündeme gelmesi ardından Twitter hesabından açıklama yapan Özçağdaş ise, AKP’lilerin suçlamalarını yalanladı.

Özçağdaş, şu ifadeleri kullandı:

“Evin fotoğrafını çektiğim, uyarıldığım, kaçtığım, yakalandığım YALAN. O sokaktan geçen herkesin gördüğü yere baktığım DOĞRU. Kaçak inşaat yapılıp yapılmadığını kontrol ettiğim ve yeniden gidip bakacağım DOĞRU. Üsküdar'ın hiçbir noktasında kent suçlarına izin vermeyeceğim DOĞRU.”

akp-lilerin-fahrettin-altun-un-evini-taciz-etti-dedigi-chp-li-baskandan-aciklama-720544-1.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, konuyla ilgili Twitter hesabındn açıklamada bulundu. Kaftancıoğlu şunları söyledi:

“CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz!

Şehir eşkıyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz!”

akp-lilerin-fahrettin-altun-un-evini-taciz-etti-dedigi-chp-li-baskandan-aciklama-720545-1.