AKP Sözcüsü Ömer Çelik, seçimlere ilişkin "Biz son oy sayılıp da karar ortaya çıkana, tablo şekillenene kadar ‘Oyumuz şudur’ demeyen geleneklere sahibiz. Son oy sayılana kadar bekleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
AKP Sözcüsü Çelik: Son oy sayılana kadar bekleyeceğiz

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 13. Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Son oy sayılana kadar bekleyeceğiz" dedi.

Çelik, 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Biz son oy sayılıp da karar ortaya çıkana, tablo şekillenene kadar ‘Oyumuz şudur’ demeyen geleneklere sahibiz" ifadelerine yer verdi.

Çelik’in konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

“Kendi ellerindeki verileri, tüm Türkiye'nin verisi gibi sunmaya çalışmaktan diğer verileri bulandırma çabasına girdiklerini görüyoruz. CHP Sözcüsü'nün bilmesi gereken şu, suyu bulandıran açıklama 14 Mayıs gecesi CHP Genel Merkezi'nden iki belediye başkanından gelmiştir. Bütün verileri aşağılayarak son derece sorumsuz bir şekilde tavır koydular.

2 belediye başkanının açıklama yapmaması, geçen sefer suyu bulandıranların, onun yerine CHP Sözcüsü'nün yapması bir ders alındığını gösteriyor. Tüm vatandaşlarımızın müsterih olsun. Hepimiz oylarımızı kullandık, sandıklar açılıyor, hep beraber görüyoruz, milli irade tecelli etmeye başladı. Tablo şekillenene kadar oyumuz budur, aldığımız netice budur demeyen geleneğe sahibiz.”