AKP, Kütahya’da seçim standını Valilik binasının önüne kurdu. Duruma tepki gösteren CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Valiliği’nin AKP’nin yayın organı ya da propaganda merkezi olmadığını belirterek “Şiddetle kınıyoruz. Halkın emeğine, siyasi oluşumun emeğine yazık" dedi.

Kaynak: ANKA
AKP, Valilik binası önünde seçim standı açtı
Fotoğraf: ANKA

AKP, Kütahya'da seçim standını Valilik binası önüne açtı. Duruma tepki gösteren CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap stant önünde açıklama yaptı. Kasap, Kütahya Valiliği'nin AKP'nin yayın organı gibi davranmasının doğru olmadığını dile getirdi. 

Seçim sürecinde valiliklerin AKP'nin seçim bürosu gibi çalıştığını söyleyen Kasap, bunun bir örneğinin de Kütahya’da yaşandığını dile getirdi.

Kütahya Valiliği önündeki AKP seçim standını gösteren Kasap, “Adaletsizlikle bugüne kadar geldiler. Valiliğin önü ya valiliğin! Valiliğin, bu tip siyasi partilere farklı şekilde, hormonlu siyaset yapmasına imkan sağlayan ortamları oluşturması doğru değildir. Kütahya Valiliği AK Parti’nin yayın organı, AK Parti’nin propaganda merkezi değildir. Bunu şiddetle kınıyoruz. Halkın emeğine, siyasi oluşumun emeğine yazık. Yıllarca Kütahya’yı ve Türkiye’yi soydular. Artık bu soyguna son vereceğiz" ifadelerini kullandı.