AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Ekim'de konuşma yapacağı “Türkiye Yüzyılı” başlıklı ‘vizyon’ toplantısı için AKP, 11 siyasi partiye davet gönderdi. Davet edilen partiler arasında MHP'nin yanı sıra CHP ve İYİ Parti yer aldı.

AKP 'vizyon' toplantısı için 11 partiye davet gönderdi

AKP, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Ekim'de konuşma yapacağı “Türkiye Yüzyılı” başlıklı ‘vizyon’ toplantısına ilişkin siyasi partilere davet gönderdi.

AA'nın aktardığına göre davet gönderilen siyasi partiler arasında MHP ve Büyük Birlik Partisi'nin yanı sıra CHP, İYİ Parti, DSP, Saadet Partisi, HÜDA-PAR, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Anavatan Partisi yer aldı. Tanıtım toplantısına genel başkan seviyesinde davet gönderildi.

Davet gönderilen partiler arasında HDP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi yer almadı.

28 Ekim’de Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenecek toplantıya uzun yıllardır iktidar tarafından etkinliklere çağırılmayan Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Ertuğrul Özkök, Taha Akyol gibi isimlerin çağırıldığı da medyaya yansımıştı. Gürses ve Toker, davete katılmayacaklarını bildirmişti.