AKP'den, Bahçelievler'deki seçim bürosuna yönelik saldırı girişimine ilişkin açıklama geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz, provokasyon ve saldırının karşısındayız" dedi. AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "Saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi
AKP’den silahlı saldırı açıklaması
Fotoğraf: AA

AKP'nin İstanbul Bahçelievler'deki seçim irtibat bürosu önünde motosikletten havaya ateş açıldı.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik saldırı girişimine ilişkin açıklama yaptı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "İstanbul’da Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini lanetliyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz, provokasyon ve saldırının karşısındayız. Teşkilatlarımız tam bir kararlılıkla seçim çalışmalarına devam ediyorlar" açıklamasında bulundu.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, saldırı girişimine ilişkin açıklama yaptı.  Kabaktepe, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz."

***

NE OLMUŞTU?

AKPnin İstanbul Bahçelievler Kocasinan'daki seçim irtibat bürosunun önünde silahla havaya ateş açılmıştı. Valilikten yapılan açıklamada, bir motosikletteki iki kişiden birinin seçim irtibat bürosunun önünden geçerken havaya 5 el ateş ettiği, binanın üst katlarına 4 adet merminin isabet ettiği belirtilmişti.