AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, önce Şirinevler Mahallesi Muhtarlığını basarak Muhtar İbrahim Güzel’i tehdit etti. Daha sonra da muhtarlık binasını yıkma kararı aldı. Muhtar Güzel, “Başıma bir şey gelirse sorumlusu Belediye Başkanı Hakan Bahadır’dır” diye açıklama yaptı

AKP’li Belediye Başkanı, bastığı muhtarlık binasını yıkacak!

İsmail ARI

Peş peşe imza attığı skandallar ile gündeme gelen İstanbul’daki Bahçelievler Belediye Başkanı AKP’li Hakan Bahadır, Şirinevler Muhtarlığı’nın binasını yıkacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bahçelievler ziyareti sırasında Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel'i de ziyaret etmesi üzerine, AKP'li Bahçelievler Belediyesi Başkanı Hakan Bahadır'ın muhtarlığa giderek İbrahim Güzel'e hakaretlerde bulunması sosyal medyada yayılan video ile gündem oldu.

Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel ise 30 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada “Şirinevler Mahalle Muhtarı olarak başıma gelecek her türlü olumsuzluktan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır sorumludur” şeklinde bir açıklama yaparak, tehdit edildiğini ima etti.  

‘ELİMDE KALIRSIN’ DEDİ

İbrahim Güzel BirGün’e yaptığı açıklamada ise “Muhtarlık binamız 12 Haziran’dan sonra yıkılacak. Belediyenin yıkım için gerekçesi ise ‘yeşil alanı genişletmek.’ Belediye Başkanı Hakan Bahadır, muhtarlığımıza geldiğinde bana ‘elimde kalırsın’ dedi. Başka yerlerde yaptığı açıklamalarda ise ‘o muhtara haddini bildireceğiz. Hesabını soracağız’ şeklinde konuştu” ifadelerini kullandı.

SKANDALLARI BİTMİYOR

Daha önce de AKP'li Hakan Bahadır'ın Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Çiçek ile tartıştığı ve yumrukladığı iddia edilmişti. Bahçelievler Belediyesi’nin Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ın adının yazdığı kalıp sabunlara 234 bin TL, kapak açacağına 253 bin TL ve havlulara ise 244 bin TL ödediği ortaya çıkmıştı.