AKP’li Mücahit Birinci, HaberTürk'ü, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere yönelik TRT’deki propaganda konuşması haberi için kullandığı fotoğrafı ‘flu ve ve iyi olmayan’ diye niteleyerek “Bu aşağılık algı çalışmalarınız sizlerin de ayağına dolanacak. Kurnazlar sizi” sözleri ile hedef aldı.

Kaynak: Haber Merkezi
AKP’li Birinci'den HaberTürk’e 'flu' fotoğraf tepkisi

AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci, HaberTürk’ü, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi için AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, TRT’de yaptığı videolu propaganda konuşması haberi için kullandığı fotoğraf üzerinden hedef aldı.

Birinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak HaberTürk'ün, 'flu ve iyi olmayan bir fotoğraf' kullandığı ve ‘algı çalışması’ yaptığını iddia etti.

Birinci, şunlara yer verdi:

"Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın, bu flu ve iyi olmayan fotoğrafı ile Kılıçdaroğlu'nun o fotosunu bu şekilde kullanmanızın sebebini anlıyoruz HaberTürk. Bu aşağılık algı çalışmalarınız sizlerin de ayağına dolanacak. Kurnazlar sizi..."