AKP’nin milletvekili adayı olan HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Memleket CHP zihniyetine teslim edilmemelidir” dedi.

Kaynak: AA
AKP’nin adayı HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Memleket CHP zihniyetine teslim edilmemelidir
Fotoğraf: AA

Hizbullah’a yakınlığı ile bilinen HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Memleket CHP zihniyetine teslim edilmemelidir. Çünkü memleketin en ciddi, en köklü, en can yakıcı sorunları bu zihniyetin ürünüdür. Bu sorunları oluşturan zihniyet, sorunları çözemez diye düşünüyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Batman’da gelen Yapıcıoğlu, mahalle muhtarları ile buluştu.

Ardından AKP milletvekili adaylarının seçim ofisini ziyaret eden Yapıcıoğlu, burada 14 Mayıs'ta önemli bir seçimin yapılacağını söyledi.

Türkiye'nin çözülemeyen sorunlarının Erdoğan döneminde çözüldüğünü savunan Yapıcıoğlu, sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Memleket CHP zihniyetine teslim edilmemelidir. Çünkü memleketin en ciddi, en köklü, en can yakıcı sorunları bu zihniyetin ürünüdür. Bu sorunları oluşturan zihniyet, sorunları çözemez diye düşünüyoruz. Bu zihniyetin oluşturduğu sorunların çözümü noktasında çok güçlü ve cesur adımlar atan Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde ya da halk arasında söylenen adıyla Başkanlık Sisteminde ikinci dönemini tamamlaması çok çok önemlidir. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız ve seçimi ilk turda bitireceğiz. Batman'da milletvekili seçimlerinde de hedef en az 5'in 3'ünü almak. İnşallah bu konuda da çabalarımızı yoğunlaştıracağız."