Hükümete yakınlığı ile bilinen Akşam gazetesi Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun bir toplantıdaki görüntülerini bugün manşetine taşıdı

Akşam Feyzioğlu'nun görüntülerini servis etti

Hükümete yakınlığı ile bilinen Akşam gazetesi Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun bir toplantıdaki görüntülerini bugün manşetine taşıdı. Yasa dışı dinleme iddiaları söz konusu olduğunda bunu en sert biçimde cezalandırılması gerektiğini her fırsatta dile getiren gazete Metin Feyzioğlu'nun kendilerinden habersiz çekilmiş görüntülerini haberleştirmekte bir sakınca görmedi. Gazetenin özel haber diye verdiği haberde toplantının 'gizli' yapıldığı yazılırken görüntülerin de gizli kamera aracılığıyla çekilmiş olduğu kabul ediliyor.

GİZLİ BİLGİLER SERVİS EDİLDİ!


Özellikle son zamanlarda 'yasadışı dinleme ya da görüntü' ile ilgili iddialarda Başbakan Erdoğan ve yakınındaki diğer isimlere 'kumpas' kurulduğunu iddia eden gazetenin bugün servis ettiği görüntülerin yer aldığı haberde şu ifadeler bulunuyor:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan ağır darbe yiyen CHP’de sular durulmuyor. Bir grup milletvekili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağırırken Grup Başkan Vekili Muharrem İnce de adaylık sinyali verdi. Mustafa Sarıgül de nabız yoklarken AKŞAM önemli bir bilgiye ulaştı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu önceki gün İstanbul’da bazı CHP’lilerle gizli bir toplantı yaptı.

Can Uğur