CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın açıklamaları ile gündeme gelen ‘siyasi cinayetler’ iddialarını değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Çok fazla bunu gündemde tutmamamız lazım diye düşünüyorum” dedi.

Akşener’den ‘siyasi cinayetler’ açıklaması: Çok fazla gündemde tutmamamız lazım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bir araya geldi. İki lider görüşme sonrası bir basın toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın ‘siyasi cinayetler’ hakkındaki açıklamalarına ilişkin değerlendirmeleri sorulan Akşener, şunları söyledi: “Bu tür duyumlar, bilgiler elbette gelir. Kimi sivil kurumlardan, kimi ‘daha dikkat edin’ diyen alanlardan gelir.

Bunların bu kadar çok konuşulmaması gerektiğini de söylüyordu Koray Bey, ben kendisine bu noktada katılıyorum. Çok fazla bunu gündemde tutmamamız lazım diye düşünüyorum.”

Basın toplantısının yapıldığı dakikalarda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un siyasi cinayetler hakkındaki açıklamalarının da sorulduğu Akşener, “Atanmışlara cevap vermiyorum” dedi.