Altılı Masa'daki krizin çözülmesiyle birlikte cumhurbaşkanı adaylığı ihtimali ortadan kalkan hukuk profesörü Ersan Şen, "Talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet etmek isterim. Bu kapıları kimse kapatamaz" açıklaması yaptı.

Akşener'in masaya dönmesi sonrası Ersan Şen yeni hedefini belirledi

HABER MERKEZİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı masasına geri dönmesinin ardından, adaylık teklif edilirse kabul edeceğini geçen günlerde açıklayan hukukçu Ersan Şen, talep gelirse Adalet Bakanı olarak hizmet vermek istediğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkarak masadan ayrılmış, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adaylık çağrısı yapmıştı.

Söz konusu krizin ardından Ersan Şen, HaberTürk kanalında katıldığı programda İYİ Parti teklif ederse cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söylemiş, Akşener'den telefon almıştı.

Daha sonrasında Altılı Masa'daki krizin çözülmesiyle birlikte Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, İmamoğlu ve Yavaş da yardımcıları olarak açıklanmış, Şen'in de aday olma hayali suya düşmüştü.

Bu gelişmelerin ardından dün akşam Show TV‘ye konuşan Şen, Altılı Masa’yı birleştirdiği ve Akşener’den telefon geldiği için ‘gururlu olduğunu’ söylerken yeni hedefini açıkladı.

Şen, “Bana memleketten, milletten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet etmek isterim. Buna kapıları kimse kapatamaz" dedi.