CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıran 5 kişinin tahliye edilmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeye demokrasi gelecek ve hiçbir suç cezasız kalmayacak" dedi, Akşener ise "Millet iradesi elbette bunların hesabını soracak" ifadelerini kullandı.

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Selçuk Özdağ'a saldıranların tahliye edilmesine tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıran 5 kişinin tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Selçuk Özdağ'a saldıran 5 kişi tahliye edildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, karara ilişkin, "Tuz koktu, tuz! Selçuk Özdağ’ı sokak ortasında öldürmeye teşebbüs eden 5 zanlı bir cuma gecesi sessiz sedasız serbest bırakıldı! Bu sadece partimize değil demokrasimize saldırıdır! Başta siyasi partiler ve STK'lar olmak üzere milletimizi dayanışma içinde olmaya davet ediyorum" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Davutoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak Özdağ'a saldıranların tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, "Suçun cezasız kaldığı, mafya artıklarının cesaretlendirildiği bu düzen, sadece siyasileri, STK’ları, evlatlarımızı değil, tüm Türkiye’yi ve demokrasimizi hedef almaktadır. Bedeli ne olursa olsun, bu ülkeye demokrasi gelecek ve hiçbir suç cezasız kalmayacak!" dedi.

Akşener ise, "Sözü yetmeyenler hakarete, siyaseti yetmeyenler kanunsuzluğa başvurur. Ama bugün susanlar, milletimizin ferasetini unutuyorlar. Sandık geldiğinde elbette demokrasi kazanacak. Millet iradesi elbette bunların hesabını soracak..." ifadelerini kullandı.