Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı, Kayseri'ye yaptığı ziyaret sırasında Çakıcı'yı, MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy karşıladı.

Alaattin Çakıcı'yı karşılamaya Beşiktaş locasını basan MHP'li vekil gitti

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Kırıkkale ziyaretinin ardından Kayseri'ye ve Nevşehir'e gitti. Kayseri'ye yaptığı ziyaret sırasında Çakıcı'yı, Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ın locasını basarak iki kişiyi yumruklayan MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy karşıladı.

Kayseri'de kaldığı otelde eski Milletvekili Vahit Kayrıcı, yeğeni Barış Çakıcı, Selahattin Yılmaz, Aziz Çevik, Zülfükar Gün ile görüşürken, kendisini MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy karşıladı.

Alaattin Çakıcı, ziyaretler sonrası Nevşehir'e geçerek otel işletmecisi arkadaşı Halil Uluer ile görüştü.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 16. haftasında Beşitaş'ın Kayserispor'u 2-0 yenmesinin ardından MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy ve kardeşi Beşiktaş locasını basarak iki kişiyi yumrukladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Burada çok vahim bir olay yaşadık. Localarımız, yöneticilerimizin locası, milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı” dedi.

Yaşananları “Bu çok acı bir şey” diye niteleyen Dalgakıran, “Burası Patagonya değil. Biz derhal davacı oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik, gerekli takibi yapacağız” diye konuştu.