Eskişehir’de Gezi Parkı eylemleri sırasında üniversite öğrencisi olan, polislerin ve eli sopalı sivillerin darp etmesi sonucu hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, Antakya'da enkaz altında kalan kuzeni ve hamile olan eşinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ali İsmail Korkmaz'ın kuzeni ve eşi depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden acı haberler gelmeye devam ediyor. Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, Antakya'da enkaz altında kalan kuzeni İsmail Korkmaz ve hamile eşi Şaziye Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Gürkan Korkmaz, "Olmadı, kurtaramadık... Kuzenim, kardeşim, arkadaşım İsmail’i ve eşi Şaziye’yi kaybettik! 1 ay sonra bebekleri olacaktı; ne umutları, ne hayalleri vardı… Üzgünüm, öfkeliyim! Bizi ölüme terk edenleri unutmayacağız…" sözlerine yer verdi.

Daha önceki paylaşımında enkaz altında kalan kuzeni ve eşinin kaderine terk edildiğini söyleyen Gürkan Korkmaz şu ifadelere yer vermişti:

"Antakya/Odabaşı Mh Rende Sitesi’nde bugünlük çalışma bitti!!! Arkadaş aşağıda can pazarı var; dinlenmek için zaman yok! Gerekirse nöbetleşe arama yapmak lazım. Kuzenim İsmail Korkmaz ve hamile eşi Şaziye’yi kaderlerine terk ediyorlar."