Beyoğlu belediye başkan adaylığı için önerilen Alper Taş’ın ismi CHP PM’de kabul gördü. ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, CHP’den Beyoğlu belediye başkan adayı olacak. “BEYOĞLU DEMEK, GEZİ FİKRİ DEMEK” Taş, isminin adaylık için geçmesi üzerine Odatv’ye şu açıklamalarda bulunmuştu: “AKP, Beyoğlu’nu, Taksim’i, ilerici, demokratik kesimlerin, toplumsal mücadelelerinin merkezi olmaktan baskı politikaları ile çıkardı. Beyoğlu […]

Alper Taş, Beyoğlu Belediye Başkan adayı

Beyoğlu belediye başkan adaylığı için önerilen Alper Taş’ın ismi CHP PM’de kabul gördü.

ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, CHP’den Beyoğlu belediye başkan adayı olacak.

“BEYOĞLU DEMEK, GEZİ FİKRİ DEMEK”

Taş, isminin adaylık için geçmesi üzerine Odatv’ye şu açıklamalarda bulunmuştu:

“AKP, Beyoğlu’nu, Taksim’i, ilerici, demokratik kesimlerin, toplumsal mücadelelerinin merkezi olmaktan baskı politikaları ile çıkardı. Beyoğlu demek; Taksim demek, 1 Mayıs demek, Gezi fikri demek, her düzeyde toplumsal mücadele demek, kültür demek, sanat demek, bir arada yaşam demek, emek demek, ekoloji demek, laiklik demek ve rantsal dönüşüm de demek. Bütün bunlar konusunda halkla iç içe farklı bir yerel yönetim anlayışını ortaya koyma ve örnekler yaratma konusunda oldukça önemli bir ilçe olduğu için, bunun üzerinde düşündük tartıştık. Yoksa başka herhangi bir ilçeye dönük belediye başkanı olalım gibi bir denkler içinde olmadık.”

“Ordu Fatsa’da Fikri Sönmez’in bir sözü var; ‘Ben ne yaptıysam halkım için ve halkımla birlikte yaptım.’ Ne yapacaksak Beyoğlu halkı için Beyoğlu halkı ile birlikte yapacağız”