CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın seçim çalışması tüm hızıyla sürüyor. Şehit Muhtar Mahallesi Muhtarı Mustafa Özçelik ve Kocatepe Mahallesi Muhtarı Hasan Sevim’i makamında ziyaret eden Taş, seçilmeleri halinde 1 Nisan’ın ardından Beyoğlu’nun tüm mahallelerinde kurulacak olan Mahalle Meclisleri’nde muhtarların da yer alacağını söyledi. Kocatepe Mahallesi Muhtarı Sevim, “Alper Taş’ın adaylığını duyduğumuzda kendisinin makam […]

“Alper Taş’ın mevki-makam derdi yok”

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın seçim çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Şehit Muhtar Mahallesi Muhtarı Mustafa Özçelik ve Kocatepe Mahallesi Muhtarı Hasan Sevim’i makamında ziyaret eden Taş, seçilmeleri halinde 1 Nisan’ın ardından Beyoğlu’nun tüm mahallelerinde kurulacak olan Mahalle Meclisleri’nde muhtarların da yer alacağını söyledi.

Kocatepe Mahallesi Muhtarı Sevim, “Alper Taş’ın adaylığını duyduğumuzda kendisinin makam ve mevki umurunda olmayan bir kişi olduğunu öğrendik. Bizim çok hoşumuza gitti ve adaylığından çok mutlu olduk” dedi.

Muhtarları ziyaretinin ardından bölgedeki esnaflarla da selamlaşan Taş’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

ALPER TAŞ, YARIN YURTTAŞLARLA BİR ARAYA GELİYOR

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın yarınki (Çarşamba) programı da belli oldu. Taş, Gümüşsuyu-Cihangir Gönüllüler Toplantısı’nda yurttaşlarla bir araya gelecek. Akarsu Caddesi Orhan Kemal Müzesi Kahvesi’nde düzenlenecek toplantı saat 19.00’da başlayacak.