Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, kendisi hakkında tweet'ler atan Yiğit Bulut'a ilginç bir yanıt verdi! Altaylı, bugünkü köşe yazısının...

Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, kendisi hakkında tweet'ler atan Yiğit Bulut'a ilginç bir yanıt verdi! Altaylı, bugünkü köşe yazısının sonunda yer alan "Ne zaman Adam Oluruz?"a "Havlayan köpeklere havlamamız gerekmediğini bildiğimiz zaman." şeklinde not düşerek isim vermeden Yiğit Bulut'a göndermede bulundu..


YİĞİT BULUT NE YAZMIŞTI ?
Fatih Altaylı Habertürk TV canlı yayınında, ’Bazı şehit yakınlarının tavırlarını anlamakta zorluk çekiyorum. Doğru sizin çocuğunuz hayatını kaybetti ama başkasının çocuğu da mı hayatın kaybetsin?’ diye konuşmuştu.


DENSİZE GEREKEN CEVAP VERİLECEK
Ciner Grubu’nda bir dönem Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Yiğit Bulut, Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’ya twitter’da esti gürledi. Bulut, ’Bu hakareti Türk milleti asla unutmayacak. Bu densize ve onu besleyen patronlarına gereken cevap verilecektir’ dedi.