Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 'ekran ambargosu' iddiasına yanıt verdiği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisine 'kibirli' dediğini belirtti. Altaylı, "Giderek kabaran egonuz belli ki, görüşünüzü bozmuş. Kendi ilkelerim doğrultusunda bundan sonra sizi herhangi bir programımda ağırlamam. Bunu da program yaptığım kanal adına değil, kendi adıma söyledim" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Altaylı'dan Özdağ'a: Bundan sonra sizi herhangi bir programımda ağırlamam

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 'ekran ambargosu' iddiasına yanıt verdi.

Dünkü yazısında, "Muharrem İnce ve Ümit Özdağ’ın iktidarı eleştirmeyi bir kenara bırakıp, eleştirilerini daha çok muhalefet üzerinde yoğunlaştırdıklarını" yazdığını belirten Altaylı, Ümit Özdağ'ın kendisini aradığını belirtti.

Altaylı, Özdağ'ın kendisine "Fatih Bey bari siz yapmayın. İktidarı 5 eleştiriyorsam, giderek iktidara benzeyen muhalefeti 1 eleştiriyorum. İkisini de eleştirdiğim doğru ama oran bu” dediğini aktardı.

Fatih Altaylı, Özdağ'ın göçmenler konusunda hala aynı şeyleri söylediğini, hiç alanda tavır değişikliği olmadığını ve "“Bizi ekrana çıkarmıyorsunuz ki anlatalım" dediğini aktardı. 

Özdağ'ın sözleri üzerine Altaylı, cumhurbaşkanı adayları Sinan Oğan’ı daha iki hafta önce ekrana çıkardığını hatırlattığını belirtti.

"BLOKLUSUNUZ"

Özdağ'ın kendisini kibirli olmakla eleştirdiğini belirten Altaylı, şunları söyledi:

"Bakın Sayın Özdağ. Bahsettiğiniz kibir sizin aynada gördüğünüz kibirdir. Giderek kabaran egonuz belli ki, görüşünüzü bozmuş. Her aradığınızda konuştuğunuz, her sözünüzü değerlendiren ve size her zaman, hiç kimsenin vermediği yeri veren birine bunları söyleyecek kadar vefasız olmanız size değil, bugüne kadar size verdiğim değerden ötürü kendime kızmama neden olmuştur.

Siz nasıl var olduğunu iddia ettiğiniz ilkeleriniz doğrultusunda partinizin kapılarını kimilerine kapalı, kimilerine açık tutuyorsanız ben de kendi ilkelerim doğrultusunda bundan sonra sizi herhangi bir programımda ağırlamam. Bunu da program yaptığım kanal adına değil, kendi adıma söyledim. 

Ümit Bey, bu kibir değil, ilkedir. Ve gördüğüm kadarı ile kibir bana değil, size mahsustur. Ben dik başlı, müdanasız olabilirim  ama kibirli olan sizsiniz. Bilesiniz ki, her aradığınızda açılan telefonum da bundan sonra size kapalıdır. Bloklusunuz."