‘Star Wars’ hayranlarının beklediği yeni orijinal ‘Andor’ izleyiciyle buluşuyor. Dizinin ilk üç bölümü 21 Eylül'de Disney+ Türkiye'de yayınlanacak.

'Andor' dizisi ilk üç bölümüyle 21 Eylül'de Disney+'ta yayınlanacak

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, ‘Obi-Wan Kenobi’ dizisinin ardından tüm ‘Star Wars’ hayranlarının beklediği yeni orijinal dizi ‘Andor’u seyircilerle buluşturmaya hazırlanıyor. ‘Rogue One: A Star Wars Story’nin yaratıcılarının imzasını taşıyan ve filmin 5 yıl öncesinin anlatıldığı 12 bölümlük dizi ‘Andor’, Star Wars evrenindeki büyük direnişi anlatıyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanı ve afişiyle merak uyandıran ve ilk 3 bölümüyle 21 Eylül’de sadece Disney+’ta olacak dizi, Cassian Andor’un İmparatorluk’a karşı başlatılan büyük direnişte nasıl büyük bir fark yaratacağını anlatıyor.

‘Andor’un başrollerini Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller ve Fiona Shaw paylaşıyor. Prodüktörleri arasında Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna ve Michelle Rejwan’ın yer aldığı dizinin yaratıcı koltuğunda ise Tony Gilroy oturuyor.

‘Andor’ dizisi, 21 Eylül’den itibaren Disney+’ta yayınlanacak.