Ankara'da bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Olay yerinde kargo eşyası bulunan 15 tır ve 10 dağıtım aracı ile kapalı depo alanı hasar görmüştür" denildi.

Ankara'da kargo deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Ankara'da bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Yenimahalle İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde UPS firmasına ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

AA'nın aktardığına göre, depoda zaman zaman küçük çaplı patlamalara da neden olan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Olası bir durumda müdahale etmek için ambulanslar ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) de hazır beklediği yangında, geniş çaplı hasar oluştu. Yangında, bina çevresindeki araçlar da zarar gördü.

ankara-da-kargo-deposunda-cikan-yangin-kontrol-altina-alindi-771979-1.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) yapılan açıklamaya göre, Yenimahalle İvedik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yangına itfaiye ekiplerince 9 dakikada müdahale edilmeye başlandı.

Ankara itfaiyesinin 15 itfaiye aracı ve 45 personelle katıldığı söndürme çalışmalarına, ASKİ, ANFA ve Fen İşleri'nden tanker desteği sağlandı.

Açıklamada, "Olay yerinde kargo eşyası bulunan 15 tır ve 10 dağıtım aracı ile kapalı depo alanı hasar görmüştür" bilgisine yer verildi.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği, yangından etkilenen yurttaş ya da personel bulunmadığı kaydedildi.