Çankaya Kitap buluşması büyük bir ilgi ile devam ediyor

Ankaralılar kitapların etrafında toplanıyor

Çankaya Belediyesi’nin, Toplumsal Araştırmalar ve Sanat için Vakıf (TAKSAV) işbirliği ile düzenlediği ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Çankaya Kitap Buluşması devam ediyor. Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen Çankaya Kitap Buluşması’nda birçok yazar ve yayınevi yarın da okurlarla buluşmaya devam ediyor.

Kitapseverlerin yoğun katılımıyla süren etkinlikler arasında yarın bir dizi panel ve imza günü gerçekleşecek.

22 İMZA ETKİNLİĞİ AYNI GÜN

Murat Yetkin, İhsan Eliaçık, İbrahim Varlı, Filiz Kerestecioğlu, Osman Çakmakçı, Servet Taşdelen ve Necla Buyan’ın da katılacağı toplam 22 imza etkinliğinde yazarlar okurlarıyla buluşuyor.
Dolu dolu dört panel

Yaşar Kemal Konferans Salonu’nda ise 13.00 ile 18.00 saatleri arasında dört farklı panel düzenlenecek. Bu panellerin ilkinde saat 13.00’te gazeteci-yazar Murat Yetkin “Türkiye Yeniden Casuslar ve Cinayetleri Sahnesi Mi Oluyor?” başlığında konuşacak.

İkinci panel ise 14.00’te başlayacak. “Efsane Dekan Cevat Geray” başlığıyla düzenlenecek panelde Ruşen Keleş, Cemal Talu, Meral Uysal ve Hasan Hüseyin Doğan, Cevat Geray’ı anlatacak.
Duygu Tanış Zaferoğlu, Necmi Erdoğan ve L. Doğan Tılıç’ın katılımıyla gerçekleşecek üçüncü panelde ise konu bu kez “Türkiye Toplumunun Krizi” olacak.
Günün son panelinde ise Fikret Başkaya, “Neoliberalizmin İflası ve Halk İsyanları” konu başlığı ile okurlarla buluşacak.