Küçükçekmece’de anne ve babasını öldüren Yusuf Çağrı Ekici, intihar etti. Ekici’nin bir gün önce yapacaklarının sinyalini veren paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Anne-babasını öldüren genç intihar etti: Paylaşımlarıyla sinyal vermiş

İstanbul Küçükçekmece'de anne ve babasını silahla vuran Yusuf Çağrı Ekici, ardından intihar etti.

DHA’nın aktardığına göre, Halkalı Merkez Mahallesi'ndeki sitede yaşayan Yusuf Çağrı Ekici (20), annesi Sakine Ekici (43) ve babası Yusuf Ekici'yi (43) mutfakta silahla ateş ederek öldürdü. Yusuf Çağrı Ekici işlediği cinayetlerden sonra yatağına gidip zehir içerek intihar etti.

Ekici'nin intihar etmeden önce dün saat gece sosyal medyadan, yapacaklarının sinyalini veren bazı paylaşımlarda bulunduğu öğrenildi.

Bu paylaşımların birinde Yusuf Çağrı Ekici, kendisine ait olan eşyaları hangi arkadaşına bıraktığını yazıyor. Başka bir paylaşımında ise “Ölüm üzücü bir şey değil, merak uyandırıcı ve belirsiz sadece dolayısıyla arkamdan üzülen olmasın, gerçekten kendine yazık eder. Bireysellikten kurtulun ben yokken” diyor.

Ekici'nin sosyal medya paylaşımını gören arkadaşlarının ihbarı üzerine harekete geçen polis ekiplerinin, eve gittiklerinde 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştığı belirtildi.