NASA'nın Dünya dışında yaşam arayışlarında somut bulgulara ulaştığını iddia eden ünlü hacker ve aktivist grup Anonymous'a yalanlama: "NASA'dan dünya dışı yaşama dair bir açıklama yapılmayacak."

Anonymous'un çarpıcı 'dünya dışı yaşam' açıklamasına NASA'dan yanıt geldi

Uluslararası bilgisayar korsanı grubu Anonymous, hazırladığı son video ile Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi ( NASA) tarafından dünya dışı gezegenlerde yaşam bulunduğunun açıklanmak üzere olduğunu bildirdi. Hacker grupla ilişkili Youtube hesabı üzerinden yayımlanan videoda iddianın detayları aktarıldı.

Anonymous açıklamasında bilhassa Nisan ayında NASA yöneticisi Thomas Zurbuchen'ın katılımıyla gerçekleşen "Yaşam Arayışındaki Gelişmeler" isimli kongre oturumundan bazı söylemleri paylaştı.

NASA yöneticisi Anonymous'a yalanlama geldi. Thomas Zurbuchen yaptığı açıklamada"NASA'dan dünya dışı yaşama dair bir açıklama yapılmayacak." ifadelerini kullandı

Zurbuchen sosyal medya hesabı ile yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: "Evrende yalnız olup olmadığımızı bilmesek de, bu soruyu yanıtlamaya yönelik görevlerimiz sürüyor" dedi.

anonymous-un-carpici-dunya-disi-yasam-aciklamasina-nasa-dan-yanit-geldi-310618-1.

(dokuz8)