Arda Güler, ilk kez Real Madrid'in bir maçında kadroya dahil edildi.

Kaynak: Haber Merkezi
Arda Güler, Real Madrid'in maç kadrosunda

Transfer olduğundan beri sakatlıklar nedeniyle Real Madrid formasıyla maça çıkamayan Arda Güler, takımının yarın Rayo Vallecona ile karşılaşacağı maçın kadrosuna dahil edildi.

Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin süre vermesi halinde Arda Güler ilk kez Real Madrid formasıyla maça çıkacak. 

"ARDA SÜRE ALMAYA BAŞLAYACAK"

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, Arda'ın yavaş yavaş süre almaya başlayacağını belirtti ve "Arda için özel bir planımız var" dedi. Arda'nın pek çok farklı mevkide oynayabildiğini vurgulayan Ancelotti, şunları söyledi:

"Arda yavaş yavaş süre almaya başlayacak. En iyi haline gelmesi için özel bir planımız var. Kanat, merkez forvet, sağ iç, forvet arkası, maçın gerektirdiğine göre üçlü orta saha gibi pek çok farklı pozisyonda oynayabiliyor."

Temmuz ayında takıma katılan 18 yaşındaki yıldız futbolcu, takımının ABD kampında sakatlandıktan sonra tedavi için Madrid'e dönmüş, ekim ayında iyileştikten sonra maça çıkamadan tekrar sakatlanmıştı.

Carlo Ancelotti, Arda'nın sakatlığı geçmesine rağmen 2 hafta kadar daha kuvvetlenme çalışması yapacağını belirtmiş ve Arda sakatlığını atlatmasına rağmen takımının son 2 lig maçında kadroya dahil edilmemişti.

La Liga'da lider durumda olan Real Madrid, ligdeki 12. maçında yarın akşam TSİ 23.00'te Rayo Vallecano'yu konuk edecek.