Arif Sağ ve Cahit Berkay, MESAM'daki kıyıma ilişkin basın açıklaması yapacak

Arif Sağ başkanlığındaki yönetim kurulunun tartışmalı şekilde Bakanlık tarafından görevden alındığı MESAM’da, Coşkun Sabah başkanlığındaki geçici yönetim kurulu Arif SAĞ ekibinde yer alan üst kurul üyelerini Haysiyet Kurulu’na sevk etti.

İlk olarak genel kurul tarafından seçilen mevcut Haysiyet Kurulu’nun yerine kendi önerdikleri yeni bir Haysiyet Kurulu atanmasını sağlayan Coşkun Sabah yönetimi, eski Haysiyet Kurulu üyeleri ile birlikte Arif Sağ ekibinde yer alan pek çok eski üst kurul üyesini de Haysiyet Kurulu’na sevk etti.

MESAM Genel Kurulu'na bir aydan daha kısa bir süre kala yapılan bu operasyonla, Arif Sağ ekibine destek olan MESAM üyelerinin 31 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda yeniden aday olmalarının önüne geçilmesi hedeflendiği belirtiliyor.

ARİF SAĞ VE CAHİT BERKAY'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Bu konu ve MESAM'da yapılan diğer hukuk dışı işlemlerle ilgili Arif Sağ ve Cahit Berkay'ın yarın saat 13'te bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Basın açıklamasına ilişkin duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Değerli basın mensupları, MESAM'a bakanlıkça tarafsız olarak görev yapmak üzere Coşkun Sabah başkanlığında atanan geçici yönetim, başta Arif Sağ ve Cahit Berkay olmak üzere pek çok MESAM üyesini haysiyet kuruluna vererek 31 Mayıs'taki Mesam seçimlerine katılmalarını engellemeye çalışarak tarafsızlığını yitirmiştir. Bu konu ve MESAM'da yapılan diğer hukuk dışı işlemlerle ilgili Arif Sağ ve Cahit Berkay tarafından yarın saat 13'te bir basın açıklaması yapılacaktır. Kamuoyunu bilgilendirmek adına siz değerli basın mensuplarını basın toplantısına davet ediyoruz.

Tarih. 23 mayıs çarşamba.

Yer: Perpa Ticaret Merkezi B Blok Toplantı Salonu 13. Kat No:2278 Okmeydanı / Şişli

iletişim ve bilgi için Ali Haydar Timisi 05333222221