Yakın zamanda akciğer kanserine yakalandığını duyuran ve ardından Youtube'da yaptığı bırakan Armağan Çağlayan, hakkında çıkan ölüm haberlerine tepki gösterdi. Çağlayan, haberler nedeniyle herkesin ağlayarak kendisine telefon ettiğini söyledi.

Armağan Çağlayan'dan hakkında çıkan ölüm haberlerine tepki
Fotoğraf: DHA

Bir süre evvel kansere yakalandığını açıklayan ünlü televizyon programcısı ettiren Armağan Çağlayan, hakkında çıkan ölüm haberlerine tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan, program yaptığı YouTube'a veda ettiğini duyurmuştu.

Geçirdiği operasyonun ardından sosyal medyadan sağlık durumu ile ilgili bir paylaşım yapan Çağlayan, "4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Az evvel yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki doktorlarım peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı" ifadelerini kullanmıştı.

Çağlayan, Twitter hesabı üzerinden, hakkında çıkan ölüm haberlerine isyan etti.

Çağlayan, açıklamasında "Ya bu Facebook’ta dolanan “Armağan Çağlayan öldü “ haberini nasıl kaldırtacağız? Telefonlar kilit! Herkes ağlayarak arıyor! Tövbe yahu!" cümlelerini kullandı.

Armağan Çağlayan, doktorunun, işlerini hafifletme tavsiyesi üzerine, YotuTube'da yaptığı programına son vermişti.