Artvin'de seçim çalışmaları için gelen AKP Artvin milletvekili adayı Faruk Çelik'e tepki gösteren bir yurttaş, "Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz, 20 senedir sahip çıkmadınız” dedi.

Kaynak: ANKA
Artvin’de bir yurttaştan AKP’li Faruk Çelik'e tepki: 20 senedir sahip çıkmadınız, şimdi mi çıkacaksınız?

Seçim çalışmaları için Artvin'e gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Artvin milletvekili adayı ve eski Tarım Bakanı Faruk Çelik'e tepki gösteren bir yurttaş “Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz, 20 senedir sahip çıkmadınız” dedi.

Çelik, seçim çalışmaları için dün geldiği Ardanuç’ta bir dizi inceleme yaptıktan sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Çelik, çay bahçesindeki sohbeti sırasında, ormanlar tahrip edildiği gerekçesiyle yurttaşların tepkisiyle karşılaştı.

Yurttaşla Faruk Çelik arasında şu diyalog yaşandı:

Yurttaş: Sizin iktidarınızda yaptırdığınız ahırlarda içinde hayvan olmayan ahırlar var. Ve birkaç tane evi olanlara ev yaptırdılar. Ben bunları sana anlatmak istiyorum ve aynı zamanda da ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz.

Faruk Çelik: Ormanlara sahip çıkacağız abi, işte geldik çıkacağız inşallah

Yurttaş: 20 senedir sahip çıkmadınız şimdi mi sahip çıkacaksınız?”

Bu sırada etrafta bulunan bazı kişilerin de "20 senedir çıkmadınız" dedikleri duyuldu. 

AKP kurucuları arasında yer alan Yusufeli doğumlu Faruk Çelik, Cumhurbaşkanlığı sistemi öncesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı. Çelik, halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi.