Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu göstermesini "Çoklu ittifak bloku kendinden başka aday çıkmasını önlemeye çalışıyor. İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz" ifadeleriyle yorumladı.

Aslı Baykal: İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz

HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimlerde ortak cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesinin ardından 11 Şubat'ta hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan Baykal, "İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz" ifadelerini kullandı.

Baykal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Kılıçdaroğlunun çoklu ittifak bloku türlü vaatlerle, kendinden başka aday çıkmasını önlemeye çalışıyor. İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz. O da olmasa oluşan acaip blok tüm sesleri susturacak ve seçime tek aday girmesine izin verecek."

Pek çok kullanıcı, Baykal'ın paylaşımına alıntı ve yanıtlarla tepki gösterdi.