Sevgilisi ile çekilmiş özel görüntüleri sosyal medyada izinsiz paylaşılan oyuncu Aslı Bekiroğlu açıklama yaptı. Bekiroğlu, yasal mercilere suç duyurusunda bulunarak tazminat davası açacaklarını duyurdu

Aslı Bekiroğlu'ndan kişisel fotoğraflarını sızdıranlar hakkında suç duyurusu

Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım dizilerinde rol alan oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan'a ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdırıldı. Bekiroğlu'nun iCloud hesabının hacklendiği öne sürüldü. Ünlü oyuncu, hukuki işlemleri başlattığını duyurdu.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu'na ait olduğu iddia edilen fotoğraflar ve videolar sosyal medyada gündem oldu. Olayın ardından Aslı Bekiroğlu'ndan açıklama geldi.

Ünlü oyuncu, "Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı.

Bekiroğlu’nun yaşadığı olay sonrasında ünlü oyuncunun dostları ve pek çok meslektaşı sosyal medya hesaplarından destek mesajları atarak oyuncuya yalnız olmadığını gösterdi. Ünlü isimler, ‘Siber Suça Ortak Olma’ hashtagi altında birleşti.