Esra Erol, ATV'deki programında, evli ve 2 çocuk babasına kaçtığı öne sürülen 18 yaşındaki Elif'e "18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?" dedi. Esra Erol'un bu sözlerine bir tepki yağdı.

ATV'deki rezalete bir tepki de Hazal Kaya'dan


Esra Erol'un ATV yayınlanan programında canlı yayında yaşanan bir olay Türkiye'de gündem oldu. 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçtığı öne sürülen 18 yaşındaki Elif, canlı yayına katıldı. Kameraların kendisini çektiğini gören Elif, çok sinirlendi ve ağlamaya başladı. Bu durum üzerine Esra Erol, "Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?" diyerek istismar edilen kıza bağırdı.

Esra Erol'un kameralar önünde 18 yaşındaki Elif'e söylediği sözler, oyuncu Hazal Kaya'nın da tepkisi çekti. Kaya, söz konusu görüntüleri Twitter hesabından paylaşarak Erol'u şöyle eleştirdi: "Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin,öldürülen,şiddete uğrayan kadınlara “Orada ne işi varmış?” demekten ne farkı var?Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen,belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?"

Öte yandan ATV de Twitter hesabından görüntüleri paylaştığı gönderiyi sildi.