Ay Yapım, Aile dizisinde gündem olan 'ampul' sahnesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu sahnenin dizimizin senaryo ve karakter hikayesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
Ay Yapım’dan ‘Aile’ dizisindeki 'ampul' sahnesiyle ilgili açıklama

"Aile" dizisindeki 'Leyla Soykan' karakterinin yanan ampulü söndürdükten sonra oğluna bakarak "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" dediği sahne sosyal medyada gündem oldu.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı ve Show TV'de ekrana gelen "Aile" dizisinin önceki gün yayınlanan 9. bölümünde yer alan bir sahne sosyal medyada gündem oldu.

Gündem olan sahnede, Canan Ergüder'in canlandırdığı 'Leyla Soykan' karakteri, açık olan abajuru söndürdükten sonra içindeki ampulü çıkarıyor.

Ardından oğlunun yanına giden 'Leyla Soykan', oğluna bakarak "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" diyor.

Söz konusu sahne bir 'seçim göndermesi' içerdiği iddiasıyla sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. 

Ay Yapım, söz konusu sahne hakkında açıklama yaptı.

"Aile dizimizin dün yayınlanan bölümündeki bir sahneye sosyal medyada farklı anlamlar yüklenildiğini gördük" denilen açıklamada, "Bu sahnenin dizimizin senaryo ve karakter hikayesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur. Diziyi izleyenlerin de bildiği üzere bu sahne dizinin önceki ve sonraki akışı ile uyumludur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir" ifadeleri kullanıldı.