Aydınlık gazetesinin resmi Twitter hesabından yapılan “Bahçeli için çok endişeleniyorum” paylaşımı kısa bir süre sonra silindi

Aydınlık editörü Bahçeli’yi eleştiren paylaşımı kurumsal hesaptan yaptı, sonra sildi

Bugün sabah saatlerinde partisinin Meclis Grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında Aydınlık gazetesinin resmi Twitter hesabından ilginç bir paylaşım yapıldı. “Bahçeli için endişeleniyorum” denilen paylaşım, kısa bir süre sonra silindi.

Bahçeli Meclis’teki grup toplantısına devam ederken Aydınlık gazetesinin resmi Twitter hesabından, “Devlet Bahçeli için çok endişeleniyorum. Çok heyecanlanıyor, heyecanlandıkça tansiyonu yükseliyor” ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yapıldı. Paylaşımı kişisel hesabından yapmak isterken yanlışlıkla kurumsal hesabından yaptığı düşünülen Aydınlık editörü, mesajı kısa bir süre sonra sildi.

aydinlik-editoru-bahceli-yi-elestiren-paylasimi-kurumsal-hesaptan-yapti-sonra-sildi-695903-1.

Aydınlık gazetesi, Suriye iç savaşında çözüm konusunda Rusya ile hareket edilmesi ve Suriye hükümetiyle görüşülmesi gerektiğini savunuyor. Gazete, özellikle İdlib konsusunda iktidarın ve MHP’nin politikalarına üstü kapalı eleştirel haberlere imza atıyor.